OSTATNIO PRZEGLĄDANE PRZEZ CIEBIE
WSZYSTKIE KSIĄŻKI
Patrycja Kozłowska-Kalisz, Marek Mozgawa, Magdalena Budyn-Kulik, Marek Kulik
Emilia Żuchowska - Kotlarz, Małgorzata Kozłowska, Martyna Mostowska
Tadeusz Ereciński, Marcin Dziurda
Anna Kosut, Krzysztof Stefański, Tomasz Duraj, Dariusz Makowski, Agnieszka Górnicz-Mulcahy, Elżbieta Ura, Dominika Dörre-Kolasa, Maria Bosak, Daniel Książek, Mariusz Lekston, Ewelina Kumor-Jezierska, Marzena Łabędź, Mirosław Włodarczyk, Teresa Wyka, Krzystof W. Baran, Iwona Sierocka, Izabela Florczak, Krzysztof W. Baran, Jakub Rumian
Stanisław Gaca, Łukasz Foryś, Tomasz Łachacz
Błażej Kmieciak, Damian Krakowiak, Radosław Tymiński, Paweł Drembkowski, Radosław Florek, Ireneusz Jelonek, Marcin Kluś, Karolina Komarnicka-Boberska, Grzegorz Krysztofiuk, Tomasz Kuźma, Dominik Miedziak, Patrycja Pajor, Aleksandra Powierża, Beata Turzańska-Szacoń, Edyta Wasilewska, Jakub Żaczek, Witold Sobejko, Eugeniusz Sobejko
Marek Mrówczyński, Katarzyna Rybarczyk
W czwartym tomie wydawnictwa Czasopiśmiennictwo. Przeszłość i teraźniejszość autorzy – pracownicy Katedry Dziennikarstwa i Komunikacji Społecznej Uniwersytetu Jana Kochanowskiego, każdy w zakresie swoich zainteresowań badawczych – próbują odpowiedzieć na pytania: po pierwsze – o kondycję prasy w zmieniającej się rzeczywistości medialnej, po drugie – o jej znaczenie w życiu społeczeństwa, będącego jej odbiorcą. Badacze mają nadzieję, że ich ustalenia zaciekawią duże grono osób zainteresowanych dziejami prasy i warunkami jej funkcjonowania w czasach współczesnych.
Dostosuj tekst do każdego urządzenia
Twórz notatki
Rozpocznij czytanie tam, gdzie ostatnio skończyłeś
Mam już konto w internetowej bibliotece IBUK Libra
Nie mam konta w internetowej bibliotece IBUK Libra
PAMIĘTAJ!
Twój PIN do zasobów w:
Wygasa: dzisiaj
Aby zdobyć nowy PIN, skontaktuj się z Twoją biblioteką.
W ciągu kilku minut otrzymasz wiadomość na adres .
Kliknij w znajdujący się w niej przycisk, aby potwierdzić zapisanie się do newslettera i odebrać darmowego e-booka.
Zaakceptuj Regulamin, aby kontynuować korzystanie z serwisu.