"Nauki Inżynierskie i Technologie 1(32)"

Identyfikator Librowy: 249487

Spis treści

Wstęp 8

Zuzanna Goluch, Kamila Mielcarek: Częstotliwość i preferencje spożycia przez mieszkańców województwa dolnośląskiego w wieku 19-50 lat mrożonych deserów jako funkcjonalnej żywności probiotycznej 10

Magdalena Słowińska: Wykorzystanie testu chi-kwadrat w badaniach preferencji żywieniowych konsumentów 25

Magdalena Słowińska, Tomasz Lesiów: Preferencje i zachowania turystów krajowych na rynku gastronomicznym na przykładzie Wrocławia 40

Anna Żbikowska, Agata Mendryk, Sylwia Onacik-Gür, Katarzyna Marciniak-Łukasiak, Iwona Szymańska: Analiza opinii konsumentów na temat bezpieczeństwa opakowań do żywności. Badania wstępne 59

Maria Nowicka-Skowron: Recenzja książki Artura Świerczka pt. Zarządzanie łańcuchem dostaw w ujęciu zintegrowanym 71