OSTATNIO PRZEGLĄDANE PRZEZ CIEBIE
WSZYSTKIE KSIĄŻKI
Piotr Chomczyński, Przemysław Frąckowiak, Dagmara Woźniakowska
Adam Kołodziejczyk, Grzegorz Fuchs
Agnieszka Kilińska-Pękacz, Norbert Michalak, Paula Seifert
Beata Speichert-Zalewska
Błażej Cecota,, Bartosz Koblenzer, Anna Sęderecka
Stanisław Waltoś, Stanisław Salmonowicz, Janusz Szwaja
Edyta Drzazga, Magdalena Grzyb, Filip Duski, Wojciech Zalewski, Witold Klaus, Paweł Ostaszewski, Dagmara Woźniakowska-Fajst, Wojciech Filipkowski, Paweł Waszkiewicz
Both, traditional and innovative food are essential elements of nowadays consumers' menus. Regardless of the food processing techniques used, consumer preferences remain individual. The goal of food technology and food analysis is to monitor, on the one hand, the needs of the food market, and on the other hand – the possibilities of the food industry. This monograph is a compilation of scientific work showing how far the considerations of food can be, both – local vs. global, and traditional vs. innovative.
Dostosuj tekst do każdego urządzenia
Twórz notatki
Rozpocznij czytanie tam, gdzie ostatnio skończyłeś
Mam już konto w internetowej bibliotece IBUK Libra
Nie mam konta w internetowej bibliotece IBUK Libra
PAMIĘTAJ!
Twój PIN do zasobów w:
Wygasa: dzisiaj
Aby zdobyć nowy PIN, skontaktuj się z Twoją biblioteką.
W ciągu kilku minut otrzymasz wiadomość na adres .
Kliknij w znajdujący się w niej przycisk, aby potwierdzić zapisanie się do newslettera i odebrać darmowego e-booka.
Zaakceptuj Regulamin, aby kontynuować korzystanie z serwisu.