OSTATNIO PRZEGLĄDANE PRZEZ CIEBIE
WSZYSTKIE KSIĄŻKI
Katarzyna Ławińska, Małgorzata Jabłońska
Kinga Flaga-Gieruszyńska, Aleksandra Klich, Katarzyna Karwecka, Tomasz Aniukiewicz, Łukasz Bierski, Michał Wojdała, Marcin Borek, Ewa Jędrzejewska
Nina Matyba, Marta Gołębiowska
Zuzanna Dobrucka, Beata Harasimowicz, Katarzyna Kalicińska
Magda Huzarska-Szumiec
Michał Bursztynowicz, Martyna Sługocka
Jerzy Domański, Robert Walenciak, Paweł Dybicz, Roman Kurkiewicz, Kornel Wawrzyniak, Jakub Dymek, Marek Czarkowski, Marcin Ogdowski, Agnieszka Wolny-Hamkało, Andrzej Sikorski, Mateusz Mazzini, Andrzej Werblan, Andrzej Walicki, Bronisław Łagowski, Bohdan Piętka, Jan Widacki, Wojciech Kuczok
Niniejszy numer pisma poświęcony jest zagadnieniom związanym z rolnictwem, jego rozwojem i przetwórstwem surowców rolniczych, w tym produktów pochodzenia zwierzęcego.
Dostosuj tekst do każdego urządzenia
Twórz notatki
Rozpocznij czytanie tam, gdzie ostatnio skończyłeś
Mam już konto w internetowej bibliotece IBUK Libra
Nie mam konta w internetowej bibliotece IBUK Libra
PAMIĘTAJ!
Twój PIN do zasobów w:
Wygasa: dzisiaj
Aby zdobyć nowy PIN, skontaktuj się z Twoją biblioteką.
W ciągu kilku minut otrzymasz wiadomość na adres .
Kliknij w znajdujący się w niej przycisk, aby potwierdzić zapisanie się do newslettera i odebrać darmowego e-booka.
Zaakceptuj Regulamin, aby kontynuować korzystanie z serwisu.