OSTATNIO PRZEGLĄDANE PRZEZ CIEBIE
WSZYSTKIE KSIĄŻKI
Piotr Chomczyński, Przemysław Frąckowiak, Dagmara Woźniakowska
Adam Kołodziejczyk, Grzegorz Fuchs
Agnieszka Kilińska-Pękacz, Norbert Michalak, Paula Seifert
Beata Speichert-Zalewska
Błażej Cecota,, Bartosz Koblenzer, Anna Sęderecka
Stanisław Waltoś, Stanisław Salmonowicz, Janusz Szwaja
Edyta Drzazga, Magdalena Grzyb, Filip Duski, Wojciech Zalewski, Witold Klaus, Paweł Ostaszewski, Dagmara Woźniakowska-Fajst, Wojciech Filipkowski, Paweł Waszkiewicz
Jest to cenna pozycja adresowana do szerokiego grona odbiorców: studentów uczelni przyrodniczych, medycznych, nauk o zdrowiu, a także lekarzy, dietetyków, żywieniowców, pracowników naukowo-dydaktycznych. W książce przyjęto pisownię amerykańską i brytyjską. Niektóre hasła zawierają dopowiedzenia uściślające lub wyjaśniające znaczenie terminu. Przy opracowywaniu publikacji korzystano z fachowej literatury zamieszczonej na końcu książki. Autor ma nadzieję, że słownik zostanie przychylnie przyjęty przez Czytelników zainteresowanych tym tematem.
Dostosuj tekst do każdego urządzenia
Twórz notatki
Rozpocznij czytanie tam, gdzie ostatnio skończyłeś
Mam już konto w internetowej bibliotece IBUK Libra
Nie mam konta w internetowej bibliotece IBUK Libra
PAMIĘTAJ!
Twój PIN do zasobów w:
Wygasa: dzisiaj
Aby zdobyć nowy PIN, skontaktuj się z Twoją biblioteką.
W ciągu kilku minut otrzymasz wiadomość na adres .
Kliknij w znajdujący się w niej przycisk, aby potwierdzić zapisanie się do newslettera i odebrać darmowego e-booka.
Zaakceptuj Regulamin, aby kontynuować korzystanie z serwisu.