OSTATNIO PRZEGLĄDANE PRZEZ CIEBIE
WSZYSTKIE KSIĄŻKI
Przemysław Suchodolski, Jakub Kraciuk, Marcin Idzik
Andrzej Niemiec, Agata Sierpińska-Sawicz
Emilia Żuchowska - Kotlarz, Małgorzata Kozłowska, Martyna Mostowska
Bogusława Ziółkowska, Wojciech Nowak
Bernard Bińczycki, Wiesław Łukasiński, Sławomir Dorocki
Andrzej Jędruchniewicz, Sylwester Kozak, Jacek Maśniak, Aneta Mikuła
Alina Daniłowska, Kinga Gruziel, Anna Kłoczko-Gajewska, Michał Wielechowski
Renata Tomaszewska, Ryszard Gerlach
Sustainable food security is a pressing global challenge, requiring research and advocacy for both production and consumption practices. On one hand, the focus of research lies in the development of technologies and processes that enable the production of food with minimal losses and a reduced negative environmental impact. On the other hand, e orts are directed towards strengthening positive attitudes among food consumers, promoting environmentally friendly diets, and reducing food losses. This book aims to address this challenge by exploring sustainable food systems from production to consumption. Through literature reviews, original research, and perspectives, the book seeks to disseminate the concept of food sustainability to scientists, researchers, and practitioners. We hope this monograph will contribute, albeit modestly, to making food processes more sustainable.
Dostosuj tekst do każdego urządzenia
Twórz notatki
Rozpocznij czytanie tam, gdzie ostatnio skończyłeś
Mam już konto w internetowej bibliotece IBUK Libra
Nie mam konta w internetowej bibliotece IBUK Libra
PAMIĘTAJ!
Twój PIN do zasobów w:
Wygasa: dzisiaj
Aby zdobyć nowy PIN, skontaktuj się z Twoją biblioteką.
W ciągu kilku minut otrzymasz wiadomość na adres .
Kliknij w znajdujący się w niej przycisk, aby potwierdzić zapisanie się do newslettera i odebrać darmowego e-booka.
Zaakceptuj Regulamin, aby kontynuować korzystanie z serwisu.