OSTATNIO PRZEGLĄDANE PRZEZ CIEBIE
WSZYSTKIE KSIĄŻKI
Joanna Smoluk-Sikorska, Julia Wojciechowska-Solis, Magdalena Śmiglak-Krajewska, Mariusz Malinowski
Emilia Żuchowska - Kotlarz, Małgorzata Kozłowska, Martyna Mostowska
Zbigniew Sobisz, Mariola Truchan, Zbigniew Osadowski
Łukasz Jarosław Kozar, Małgorzata Matusiak
Joanna Stefańczyk, Barbara Gołębiewska, Janusz Majewski
Michał Krzykawski, Jerzy Hausner, Aleksander Jakimowicz, Zenon Foltynowicz, Edwin Bendyk, Maciej Grodzicki, Alicja Boryń, Joanna Kulczycka, Michal Możdżeń, Wojciech Paprocki, Magdalena Wojnarowska, Andrzej Kassenberg, Jan Oleszczuk-Zygmuntowski, Ivar Ekeland, Jan Popczyk, Wojciech Stanek, Bożena Ryszawska
Wojciech Trempała, Barbara Panciszko-Szweda
Magdalena Golińska- Konecko
Peter H. Raven, Susan E. Eichhorn, Ray F. Evert
Podręcznik przeznaczony jest głównie dla studentów technologii żywności i żywienia człowieka, biotechnologii oraz dietetyki. Opracowanie służyć ma zdobyciu usystematyzowanej wiedzy o mikrobiologii żywności i opanowaniu metod kontroli mikrobiologicznej, co jest niezbędne, aby zapewnić właściwą jakość produktów żywnościowych. W części I, dotyczącej mikrobiologii ogólnej, przedstawiono zasady pracy w laboratorium mikrobiologicznym, podstawowe wiadomości na temat bakterii, wirusów i grzybów mikroskopowych oraz klasyczne metody badań pozwalające na charakterystykę morfologiczną i fizjologiczną tych mikroorganizmów. Część II zawiera podstawowe wiadomości teoretyczne i praktyczne z mikrobiologii żywności.
Dostosuj tekst do każdego urządzenia
Twórz notatki
Rozpocznij czytanie tam, gdzie ostatnio skończyłeś
Mam już konto w internetowej bibliotece IBUK Libra
Nie mam konta w internetowej bibliotece IBUK Libra
PAMIĘTAJ!
Twój PIN do zasobów w:
Wygasa: dzisiaj
Aby zdobyć nowy PIN, skontaktuj się z Twoją biblioteką.
W ciągu kilku minut otrzymasz wiadomość na adres .
Kliknij w znajdujący się w niej przycisk, aby potwierdzić zapisanie się do newslettera i odebrać darmowego e-booka.
Zaakceptuj Regulamin, aby kontynuować korzystanie z serwisu.