OSTATNIO PRZEGLĄDANE PRZEZ CIEBIE
WSZYSTKIE KSIĄŻKI
Ewa Kisielewska, Monika Kordowska-Wiater
Małgorzata Bulanda, Agata Pietrzyk, Marta Wróblewska
Małgorzata Bulanda, Agata Pietrzyk, Marta Wróblewska
Zdzisław Markiewicz, Magdalena Popowska, Dorota Korsak, Krzysztof Sieradzki
Dr Renata Zarzycka
Simon Baker, Caroline Griffiths, Jane Nicklin
Izabela Bartkowska
Anna Grabińska-Łoniewska, Bożena Słomczyńska, Anna Rutkowska-Narożniak, Maria Łebkowska, Tomasz Słomczyński, Ewa Zborowska
Eugenia Gospodarek-Komkowska, Agnieszka Mikucka
Mateusz Gortat, Paweł Kuś, Agata Kobyłka
Mateusz Gortat, Paweł Kuś, Agata Kobyłka
Publikacja porusza zagadnienia związane z problematyką kompetencji pracowników w sektorze spożywczym w kontekście zmieniających się potrzeb i preferencji konsumentów, uwarunkowań społeczno-gospodarczych oraz jakości żywności. Stanowi cenne źródło informacji dla przedstawicieli przedsiębiorstw branży żywnościowej oraz badaczy rynku żywności. Uwzględniono w niej wpływ pandemii COVID-19 na branże przetwórstwa żywności. Autorki omówiły również kwestię transformacji sektora żywności w kontekście rewolucji przemysłowych 4.0 i 5.0, które wymuszają na przedsiębiorstwach zatrudnianie specjalistów m.in. z zakresu komunikacji cyfrowej z zastosowaniem najnowszych narzędzi i marketingu społecznościowego. Nie zabrakło również informacji o najnowszych trendach obejmujących cały sektor spożywczy oraz czynnikach wpływających na te zmiany, w tym trendach technologicznych i biznesowych. Dodatkowo omówiono zagadnienia dotyczące szans i zagrożeń dla sektora spożywczego oraz kierunki rozwoju sektora żywności wysokiej jakości i wynikające stąd zapotrzebowanie na zmieniające się kwalifikacje i kompetencje pracowników – poruszono kwestie niedopasowania kompetencyjnego. Bogata bibliografia umieszczona po każdym rozdziale ułatwia zapoznanie się z poruszanymi w publikacji zagadnieniami.
Dostosuj tekst do każdego urządzenia
Twórz notatki
Rozpocznij czytanie tam, gdzie ostatnio skończyłeś
Mam już konto w internetowej bibliotece IBUK Libra
Nie mam konta w internetowej bibliotece IBUK Libra
PAMIĘTAJ!
Twój PIN do zasobów w:
Wygasa: dzisiaj
Aby zdobyć nowy PIN, skontaktuj się z Twoją biblioteką.
W ciągu kilku minut otrzymasz wiadomość na adres .
Kliknij w znajdujący się w niej przycisk, aby potwierdzić zapisanie się do newslettera i odebrać darmowego e-booka.
Zaakceptuj Regulamin, aby kontynuować korzystanie z serwisu.