OSTATNIO PRZEGLĄDANE PRZEZ CIEBIE
WSZYSTKIE KSIĄŻKI
Anna Maria Sulej-Suchomska
Elżbieta Zawierucha, Marcin Zawierucha, Elżbieta Jolanta Bielińska, Agnieszka Mocek-Płóciniak
Bartłomiej Igliński, Urszula Kiełkowska, Michał Pietrzak, Mateusz Skrzatek
Izabela Bartkowska
Janusz Fyda, Adam Drzewicki
Bartosz Grysakowski, Halina Krawiec, Urszula Lelek-Borkowska, Alicja Łukaszczyk, Gaetano Palumbo, Maria Starowicz, Zbigniew Szklarz, Dominika Święch
Zygfryd Witkiewicz, Ewa Śliwka
Bartłomiej Igliński, Mateusz Skrzatek, Grzegorz Koziński, Leszek Pazderski, Roman Buczkowski
Janusz Kupis, Monika Skowron-Jaskólska, Dominik Szczukocki, Barbara Krawczyk
Podręcznik dla studentów, doktorantów i pracowników naukowych takich kierunków, jak chemia, biochemia, biotechnologia i medycyna, a także pracowników przemysłu farmaceutycznego oraz firm biotechnologicznych. Proteomika jest nauką zajmującą się badaniem struktury białek oraz zależności między budową danego białka a sprawowaną przez niego funkcją biologiczną. Zagadnienia z zakresu proteomiki obejmują rozdzielanie białek oraz ich sekwencjonowanie z wykorzystaniem nowoczesnych technik badawczych. Istotną część tego podręcznika poświęcono metabolomice – nowej dziedzinie badań białek i ich funkcji metabolicznych. Tę pionierską w Polsce prezentację najnowszych gałęzi nauki przygotowano na podstawie ostatnich publikacji i opracowań dostępnych w światowej literaturze przedmiotu.
Materiały uzupełniające z płyty CD znajdują się pod linkiem: https://wuw.iai-shop.com/data/include/cms/proteomika/index.html
Dostosuj tekst do każdego urządzenia
Twórz notatki
Rozpocznij czytanie tam, gdzie ostatnio skończyłeś
Mam już konto w internetowej bibliotece IBUK Libra
Nie mam konta w internetowej bibliotece IBUK Libra
PAMIĘTAJ!
Twój PIN do zasobów w:
Wygasa: dzisiaj
Aby zdobyć nowy PIN, skontaktuj się z Twoją biblioteką.
W ciągu kilku minut otrzymasz wiadomość na adres .
Kliknij w znajdujący się w niej przycisk, aby potwierdzić zapisanie się do newslettera i odebrać darmowego e-booka.
Zaakceptuj Regulamin, aby kontynuować korzystanie z serwisu.