OSTATNIO PRZEGLĄDANE PRZEZ CIEBIE
WSZYSTKIE KSIĄŻKI
Patrycja Zawadzka, Paweł Wajda, Ewa Skorczyńska, Mariusz Rypina, Piotr Combik, Kinga Jaskulak, Karol Kłosowski, Tomasz Libera, Iwona Miedzińska, Jan Siudecki, Marcin Trela, Marek Wierzbowski
Dorota Pyć, Iwona Zużewicz-Wiewiórowska, Małgorzata Nesterowicz, Magdalena Adamowicz, Cezary Łuczywek, Krzysztof Kochanowski
Marek Żylicz, Katarzyna Myszona-Kostrzewa, Anna Konert, Piotr Kasprzyk, Agata Kaczyńska, Adam Berezowski, Wanda Dzienkiewicz, Jan Walulik, Agnieszka Kunert-Diallo, Krystyna Marut, Ewa Jasiuk
Agata Tyburska, Zbigniew Mikołajczyk, Piotr Łuka
Leon Prochowski, Jan Unarski, Wojciech Wach, Jerzy Wicher
Krzysztof Wesołowski, Daniel Dąbrowski, Konrad Garnowski, Dorota Ambrożuk
Adam Pawlicz, Agnieszka Niezgoda, Elżbieta Nawrocka, Magdalena Kachniewska
"Od 1 stycznia 2023 r. dieta za dobę w krajowej podróży służbowej wzrosła z 38 zł do 45 zł. Natomiast od 29 listopada 2022 r. wyższe są też diety z tytułu podróży zagranicznych do 31 państw. Od tych terminów pracodawcy powinni wypłacać pracownikom nowe stawki. Publikacja przedstawia zasady rozliczeń diet z tytułu podróży krajowych po zmianach przepisów. Dzięki poradnikowi pracodawcy nie będę mieli kłopotów z rozliczaniem podróży służbowych po ostatnich zmianach. Z publikacji można dowiedzieć się m.in.: • jak ustalać dietę krajową za podróż rozpoczętą przed 1 stycznia 2023 r., a zakończoną po zmianie stawki diety, • jak wzrost diety krajowej wpływa na wysokość innych świadczeń z tytułu podróży służbowej, • czy trzeba zaktualizować przepisy wewnątrzzakładowe w związku ze zmianą stawek diet z tytułu podróży służbowej. "
Dostosuj tekst do każdego urządzenia
Twórz notatki
Rozpocznij czytanie tam, gdzie ostatnio skończyłeś
Mam już konto w internetowej bibliotece IBUK Libra
Nie mam konta w internetowej bibliotece IBUK Libra
PAMIĘTAJ!
Twój PIN do zasobów w:
Wygasa: dzisiaj
Aby zdobyć nowy PIN, skontaktuj się z Twoją biblioteką.
W ciągu kilku minut otrzymasz wiadomość na adres .
Kliknij w znajdujący się w niej przycisk, aby potwierdzić zapisanie się do newslettera i odebrać darmowego e-booka.
Zaakceptuj Regulamin, aby kontynuować korzystanie z serwisu.